Furcsa körök Magyarország radarképein

Kisfilm link: www.youtube.com/watch?v=II_kd... (sajnos ez csak angol, és sokkal rövidebb mint az eredeti, de akit érdekel az így rátud keresni)

Kamera: Canon EOS 700D
Objektív: Tokina 11-16mm 2.8, Canon 24mm 2.8, Canon 50mm 1.8

Hálás köszönet a csatorna tagjainak, hogy támogatták a videó létrejöttét.
▫️ Dincsi
▫️ Eszter Turi
▫️ orsi84
▫️ Jo Jo
▫️ Imre Nagy
▫️ Mihály Perneki
▫️ Attila Péter
▫️ Patócs Laci
▫️ Venom Xenon
▫️ BTS ARMY
▫️ András Ferenczi
▫️ Nekage
Ha te is szeretnél csatorna TAG lenni, akkor itt tudsz csatlakozni: hubase.info/start/k7F.html...

00:00 - Előzmények
00:46 - Bevezető
01:03 - Beszámolók
02:03 - Csak véletlen egybeesés?
02:29 - Furcsa körök a radarképeken
03:08 - Ismeretterjesztő kisfilm a jelenségről
04:15 - Időjárás manipuláló rendszerek
06:01 - HAARP?
07:19 - Radarhiba?
09:31 - Gondolataim
11:57 - Végszó

Megjegyzés

 • PAXEL
  PAXEL18 napja

  Javítom magam: A popeye-hadművelet 1967-ben volt, nem 76-ban. Felcseréltem a számokat, de a lényegen nem változtat.

 • Valter Unger

  Valter Unger

  4 napja

  @gyula szabó persze ,különben nem tudnánk róla beszélni ,ami nincs arra nincsen szavunk ,szerinted a mikrohullámu sütő hogyan lett ?? 1900 ban még repülő sem volt aztán nem egész 50 év és sugárhajtású repülők mentek az égen ,de nem kell hogy keresd a földönkivülieket ,azok mi vagyunk a magyarok ))

 • john connor

  john connor

  10 napja

  @gyula szabó A múlt évszázad legtitkosabb témái közé tartozott az USA-ban. De tudnotok kell hogy már ezt is be kellett jelenteni a népnek! Az oroszoknál a normál TVben beszélnek a témárol. amiről szintén nem tudtok hogy a hold túlsó oldala tele van űrhajókkal, ezen túlmenően tucatnyi földönkívüli faj látogatja a Földet sőt vannak akik a föld alatt élnek és vannak akik a Föld belsejében. Nézzetek utána Byrd admirális expedíciójának! A Galaktikus Föderáció több millió űrhajója van itt a naprendszerben Ashtar parancsnok vezetésével (ő egy plejádi).

 • H.R.N suicidal

  H.R.N suicidal

  14 napja

  @gyula szabó igen te vagy rá a példa🤣

 • Boy Rézy

  Boy Rézy

  14 napja

  👍👍👍👍 😎

 • Gergő Kurucz

  Gergő Kurucz

  16 napja

  Szia PAXEL! Érdekes a videóban említett sztori. Ezzel kapcsolatban van egy kis történet, ami két hete történt velünk. Nagytevelen horgásztunk, (Pápától légvonalban kb 4km. Pápa mellet van a Magyar honvédség bázisreptere, amit évek óta az amerikai hadsereg használ.) A lényeg. Komoly viharfelhők gyülekeztek. Olyanok voltak, mint a vattacukor. Nagy fehér, szürke, zömök, tömött felhők. Kicsit aggódtunk, hogy na most aztán jól megázunk. Mellettünk horgászott egy helyi bácsika. Hallotta, hogy megy a para a felhők miatt, s ezért megszólított minket, hogy ne féljünk, nem lesz eső sem vihar, mert az amerikaiak úgyis "szétlövik" a felhőket, mert hogy nemsokéra érkezik a repülőgép. Ééééés tényleg. kb. 30 perc múlva, teljesen eltűntek a felhők, s jött a repülő. Véletlen lenne? Nem hinném. A bácsi rendszeresen kijár horgászni, szal pontosan tudta, hogy miről beszél. Aztán persze éjszaka orbitális vihar volt. Biztos vagyok benne hogy ott valami történt.

 • Levente Őrsi
  Levente Őrsi4 órája

  Mindenki veri itt magát a Haarp pal. Nem tudom mire jó nem is érdekel (kép alapján lehet hogy csak ruhaszárító. :D) De ha tudjuk irányítani az időjárást akkor essünk neki a sivatagnak és csináljunk termőterületet ott.

 • GGamer King
  GGamer KingNapja

  Helló. 2021. 08. 01.kór Marcaliban voltam, (20km-re délre a Balatontól) aznap 9-szer esett az eső, 2-szer kis jéggel. Ez normális? Az esőzések között meg kisütött a nap. Pár alkalommal meg annyira esett az eső, hogy az autóból se tudtunk kiszálni. Elég furcsa Vasárnap volt.

 • bolt the
  bolt theNapja

  Harpantennak , hasznalatat bizonyitja...

 • Knáb Dávid
  Knáb Dávid2 napja

  Faja

 • digimacska17
  digimacska173 napja

  Én magam is csináltam egy radar rendszert hogy a környék beli viharokat lehhessen figyelni és nállam mint kis amatörnél rendeszeresen előjött mert a környékbeli wifik "nagyon erősek" mert a radar olyan pulzálásokra figyel amit mava a radar kiad de a wifi jele is hasonló elven műkődik. 2.4ghz en operál a wifi a radar meg kicsit alatta 2.1ghz en de sok szűretlen wifi zajong mert mondjuk nagyobb adat megy át éppen. Sokan csak azért találnak ki ilyen elméleteket mert nem látnak amögé és nem is akarnak ami ténylegesen történik. Jó nem a radar rendszer műkődésre gondolok mert ez a rádiózás hobbi pont nem olcsó de egy egyszerrűbb dologba is talának kifogásolható dolgot. 😅 Na de jó videó volt hogy felvilágosítsd az embereket egy kicsit. 😀👍

 • Dani Ivan
  Dani Ivan4 napja

  Én azt a magyarázatot kaptam, hogy katonai gyakorlatok vagy egyéb csoportosítások folynak és ezért mindent zavarnak, amit csak lehet, beleértve a radarokat is. Tehát nem hiba, nem időjárás manipuláló cucc, csak egyszerű zavarás

 • Anita Mercs
  Anita Mercs4 napja

  Te véletlenül debrecenben laksz?

 • Magdalena Vanyova
  Magdalena Vanyova5 napja

  Az emberiseg sajat magat teszi tonkre ennyi

 • Ujházi Laszlo
  Ujházi Laszlo8 napja

  Pont ma olvastam egy angol nyelvű cikket erről CNN "China to expand weather modification program to cover area larger than India". Azóta termővé tették a góbi sivatag egy hatalmas részét. Egyébként mintha minden arról szólna, hogy szándékosan hergeljék az embereket a bolygón. A plandémia, az időjárás, a közlekedési lámpákat is átállítottákvége a zöld hullámoknak idegeskedhet mindenki lámpáról-lámpára, meleg víz folyik a csapból hideg helyett és még sorolhatnám napestig. RT videó a témában "China flips switch on fusion & weather-control tech (Full show)"

 • Rek Dem
  Rek Dem9 napja

  A haarpos embereknek: ha annyira könnyű irányítani az időjárást akkor miért van még tél és nyár. Sokkal könnyebb lenne az elitnek ha mindig 1 évszak lenne. Ehelyett inkább egyre extrémebb felé megyünk.

 • Szalay Barbara
  Szalay Barbara9 napja

  Kinek tűnt fel hogy párnapja , már nem működik a radar 🤔

 • Vashe.
  Vashe.9 napja

  Mondom kriszhadvicet elvitték az ufók

 • Sad Shinobi
  Sad Shinobi10 napja

  Ahh see so kezdődik a battle royal

 • Daniel Banán
  Daniel Banán11 napja

  Thomas

 • László Tungli
  László Tungli11 napja

  Ennyi beszédet arról, hogy semmit se tudunk, még nem pipáltam. Ha semmit se tudsz, akkor mi a szart beszélsz annyit? Keress mást!

 • Zsuzsanna Hiczko
  Zsuzsanna Hiczko11 napja

  A jègeső elleni generátor nálunk is van, hogy a mellettünk lévő autógyár kint álló autóparkját ne tudja elverni a jèg, ezek mèg 0 km-es autók. A mamám kertjèt èlete során maximum 5* verte el jèg,az is apró jég volt. Pár napos hír,hogy már drónokkal esőt generálnak a nagy meleg miatt, én bármit el tudok képzelni..azt is,hogy így befolyásolják a termèny mennyiség alakulását.

 • Sky Foul
  Sky Foul12 napja

  köszönjük a videót :)

 • Katalin Salamon
  Katalin Salamon12 napja

  de akit érdekel , az így RÁ TUD KERESNI - Ha az igekötő és az ige között más szó áll,mindhárom szót külön írjuk!!!...

 • Isti László
  Isti László12 napja

  Sajnálatos, hogy egy fényképet nem lehet átküldeni! Én szászrégenben fényképeztem hasonló jelenséget... ezért mindenképpen a HAARP lehet a felelős!

 • Samurai
  Samurai12 napja

  Egyik nap tornádó van a Cseheknél és Magyarországon is kialakulóba volt egy (nem hiszem, hogy volt valaha is). Másnap az AMC-n lenyomnak egy olyan filmet ami arról szól, hogy tudják manipulálni az időjárást, sőt a filmben még mutatnak is tornádót. Gondolom szerintetek ez véletlen és biztos csak müsor voltozás volt, hát ezt felejtsétek el ;)

 • Gyula Horváth
  Gyula Horváth13 napja

  Valahol egy cikkben olvastam, hogy az 5G nem amiatt problémás amit a konteosok állítanak, hanem mert az eső előrejelző rendszereket zavarja. Talán lehet köze hozzá. Minden esetre hasznos lehetne az ilyen körök középpontját bemérni és közelebbről megvizsgálni...

 • zsuzsa fedor
  zsuzsa fedor13 napja

  Gondoltam már arra, hogy a száraz forró nyár nem véletlen az idén.

 • Zsolt Bodog
  Zsolt Bodog13 napja

  Siófoktól délre lakom 30km-re. Mint mindenki más énis használok applikációkat. A köröket már többször észrevettem, és igen...nagy viharra lehet számítani ha megjelennek, vagy nagy vihar esetén jelennek meg :) Minden, csak nézőpont kérédse.

 • AttentionBS⚠️
  AttentionBS⚠️13 napja

  oké, fasza videó, de csak én néztem végig a háttérben a babát h meg ne mozduljon?

 • Lorincz Gabor
  Lorincz Gabor13 napja

  A Wifi jel bele zavar :D :D :D :D :D Nevetséges ha te EZT elhiszed.

 • Adam Zeno Weinemer
  Adam Zeno Weinemer13 napja

  Én értem, minden valami hiba, nah de miért csak most tűnt fel ez? O.o

 • Janos Ballo
  Janos Ballo13 napja

  szóval az egész videóban komputer generált képekről van szó és harmadkézből mesék ... tartalom , kell valami video tartalom ... azért nem mindenki hülye

 • e-Share Chanel
  e-Share Chanel13 napja

  Harp ....... ?

 • Pita Bruno
  Pita Bruno13 napja

  Aztan rafogjak az autokra hogy szennyeznek ja akkor nem amerika van a dolog mogott azok manipulaljak az egesz vilagot fa... Pok

 • Attila Joubert
  Attila Joubert14 napja

  HAARP lehetséges?

 • Pusztai Tamas
  Pusztai Tamas14 napja

  Az a baba a jobb oldalon elég betyár. Am jó a videó

 • Ákos Berta
  Ákos Berta14 napja

  Van film is róla amúgy meg ez katonai dolog .

 • Bluegamergurl
  Bluegamergurl15 napja

  Én erről nem hallottam még nem vagyok meteorológus és nem értek az ilyen dolgokhoz de annyit nem értek ha valaki a szakmában dolgozik miért több attól amit ő tud nem belelátunk ebbe plusszat csak kíváncsiak vagyunk amivel szerintem abszolút nincs gond mivel végül is nem minden nap lát az ember köröket a radaron ezek után azonban biztos vagyok, hogy kommentbe jönnek okoskodni a szakmában lévő legendás képességű emberek mert más a véleményem. Ennek ellenére azonban ha az a csoport ami ezekkel a dolgokkal foglalkozik és kijelenti, hogy ,,NINCS RÁ MAGYARÁZAT” 2015-óta az furcsa 6 éve nincs rá magyarázat de minden csúcs technologia van…érdekes.🤔

 • János badoo
  János badoo15 napja

  Felvidék nem szlovákia..

 • Hilasterion
  Hilasterion15 napja

  A gabona körök talán mini radar tevékenység eredményei. A múlt héten éjjel 1:30 - kor a nyugodt csendbe hatalmas villám csapott Budán a közelünkben. Utána semmi. Se szél, se eső se semmi. Csak jóval később. Badacsonyban felénk került egy szupercella de a hegy megdobta és Fonyód előtt szabályos gyorsan forgó félelmetes ciklon lett belőle nagy felépitmennyel. Szerintem a vízzel kísérleteznek. Honnan a csudaból jön össze Duna-Tisza mennyiségű víz a kontinens felett mérsékelt égövön? Mega- hőszivattyú? Elslattyog ez az elektromos kör az Északi tenger fölé majd felkurblizza magát? Magától is megy vagy vinni kell a lajtos kocsit is?

 • Krisztián Kovács
  Krisztián Kovács15 napja

  A 70-es években már az Oroszok védekeztek a jég ellen Magyarországon

 • Snoopy69062
  Snoopy6906215 napja

  HAARP ;)

 • Tamás Deli
  Tamás Deli15 napja

  Én megelégedtem volna csak a tudományos magyarázattal is.

 • László Kamarás
  László Kamarás15 napja

  Hupsz! Haarp beloves!

 • MET HU
  MET HU15 napja

  Legközelebb javasoljuk, hogy kérdezd meg a szakemberek véleményét is, akkor talán további (hitelesebb) magyarázattal is tudsz szolgálni a nagyközönségnek. A hivatalos, megbízható radarméréseket az országban, mi az Országos Meteorológiai Szolgálat végzi. Kollégáink folyamatosan szűrik ki a hibákat (amiket jellemzően a nem megfelelően beállított WIFI berendezések okoznak). Érdemes mindig az adott ország szakszolgálatának a radarjait nézni, lehet, hogy kevésbé látványosak, de sokkal jobb a minőségük, kevesebb radarhiba, illetve nem csak akkor működnek, amikor van valami komolyabb akció a légkörben. Továbbá nagyon érdekes, hogy a magánszolgáltatók semmilyen felelősséget nem vállalnak az általuk "készített" radarképekről, és mindig nálunk pattannak le ezek hihetetlen összeesküvés elméletek. Ha van kedved, akkor szívesen látunk itt az OMSZ-nél, hogy egy kicsit tisztább vizet öntsük a pohárba! :) Üdvözlettel: OMSZ social media csapat

 • Sámson
  Sámson15 napja

  Clickbait

 • recko2234
  recko223415 napja

  A 70-es években volt az OMSZ-nek több sóágyúja! Ahová jégeső készült, kimentek és lőttek a felhőbe! Nem egy ember mesélt már nekem erről. Ezek most hol vannak?

 • recko2234

  recko2234

  11 napja

  @Boros család kezd még érdekesebbé válni ez számomra.

 • Boros család

  Boros család

  11 napja

  Szia. Én itt élek Hajdú-Bihar megyében, és felkért minket az Agrárkamara, hogy egy úgynevezett ezüs-jodidos ágyút üzemeljünk. Aminek a lényege az lenne, hogy a dió nagyságú jég, ne legyen csak max borsó nagyságú. Kaptunk egy telefont, mely jelez, ha üzembe kell helyezni az ágyút. Elmondhatom, hogy az utóbbi egy hónapban nem volt olyan nap, hogy ne kapcsolatuk volna be. Elméletileg 10km-es körben hat. Tudtommal az egész országban van ilyen készülék, pont ezért nem értem, hogy miért van még mindig olyan nagy jégkár.

 • Számitógép alkatrész Tesztek bemutatók
  Számitógép alkatrész Tesztek bemutatók15 napja

  Ezt a világürből irányitják. Van fent egy időjárás fegyver . És azt tesztelik.

 • Plague Doctor
  Plague Doctor15 napja

  végre egy értelmes magyar youtuber aki tud hangsúlyozni és nem az ufókra fogja a clickbaitért

 • Tiborné Verseczki
  Tiborné Verseczki15 napja

  UFÓÓK! 🤣🤣

 • flip_tutorial 1
  flip_tutorial 115 napja

  Tegnap előtt egy hatalmas vihart látunk ojan vilámokal hogy anyira fényesek voltak mintha legel let volna után oda értünk a viharhoz a koccsi tetején ugy kopokot az esö mint ha valaki ütögete volna mundjuk egy botal és a vilámok nagyon hangosak és fényesek voltak konkrétan az egyik nél be kellet csuknom a szemem mert ojan volt min egy seblámpa az arcomba tolva

 • Imre Jóni
  Imre Jóni16 napja

  Erdőtűzekre kellene használni,

 • Valter Unger
  Valter Unger16 napja

  HAARP ((a hatalom Istent játszik ,tudják a termést befolyásolni ,aztán simán kreálnak egy éhséget globálisan a földön ,pl a HAARP egy milliárd watton működik ,nézz utána és ne beszélj hülyeségeket ,minden frekvencia ez a szar olyan ránk nézve mint mikor a mikroban léteznénk ,Tesla tudta volna nem adott volna semmit sem oda a mai embereknek

 • Valter Unger

  Valter Unger

  13 napja

  azaz én bajom a valóságra meg ráébredsz vagy sem ,az meg a te bajod

 • Géntemető

  Géntemető

  14 napja

  Agyhalott vagy. :D

 • István Benkő
  István Benkő16 napja

  HAARP ennyi.

 • Gabriella Fényes

  Gabriella Fényes

  10 napja

  Biztos az.

 • Lajos Varga
  Lajos Varga16 napja

  Egy szónak is száz a vége ezen a héten nem lesznek radar hibák. Nem lesz zivatar sem eső. Száraz normál 27 fokos átlag hőmérséklettel. Vajon hova tűnnek el a zavaró jelek pl.a wifi. Humm!!. Nem csak akkor kell keresni a hibát amikor van, hanem akkor is amikor nincs.

 • Tettrekész Mazsola
  Tettrekész Mazsola16 napja

  "A szárazságot mindig minden esetben nagy esőzések követik." És ennek mi köze a biológiához?

 • József Kéri
  József Kéri16 napja

  1:51 SZfváron lakom, é.k. felé néz a szobám ablaka. Megfelelő körülmények között látom, ha pl. a Börzsöny/Cserhát felett villámlik, ez nem egy extrém dolog.

 • József Ványik
  József Ványik16 napja

  én múltkor a munka helyemről láttam sötétedés után, hogy a 110 km-re lévő Sopronban villámlot mondjuk én már előtte mikor még világos volt láttam a zivatar felhőt

 • Akos Mate
  Akos Mate16 napja

  HAARP!

 • István Domokos
  István Domokos16 napja

  Egy nagyon ágy forgó felhő

 • István Domokos
  István Domokos16 napja

  Bocsánat az ha jól tudom tornádó az egy nagyon nagy szél ami mindent visz

 • Judit Hegedüs
  Judit Hegedüs16 napja

  Hát én még nem hallottam erről de nagyon érdekes.

 • Tibor Farkas
  Tibor Farkas16 napja

  Kedves összeesküvés párti gyíkember hívők, kik a lapos Földön éltek! Mindenképpen azzal foglalkozzatok és öljétek bele az energiátokat, aminek nincs értelme és amire nincs ráhatásotok! De most komolyan ... ok, rendben. Igaz minden állítás ... mit kezdesz az infóval? Mit fogsz holnaptól ennek az infónak a birtokában változtatni az életeden? Semmit? Akkor meg? ... Ja, hogy neked elég annyi, hogy te tudod ... és ettől boldog vagy ... Gratulálok!! Mindenképpen az okozzon álmatlan éjszakákat, hogy a radart zavaró jelek mik lehetnek és még véletlenül se az, hogy a fizetésed (pontosabban az, amibe te kerülsz a cégnek) 10%-a fölött rendelkezel! De mindenképpen én ébredjek már fel, mert nem veszem észre a jeleket, amiket valamiért mindenhol látni. Miközben TI nem veszitek észre, hogy bárhova mentek, vásároltok megkopasztanak. Közben bedobnak ilyen hülyeségeket, hogy azzal foglalkozzatok ... Mindenki nagyon képben van a HAARP rendszerrel, a Gyjatlov rejtéllyel, de fogalmatok sincs arról, hogy hogyan kell egy hitel kamatot számolni, megváltoztatni a jelszót a net modemen, vagy hogy mi az a Sterling motor és mire lehet használni. Képben vagytok Pumped Gabóval, de fogalmatok sincs arról, hogy ki Hatlábú Farkas ... pedig erre lenne ráhatásotok és meg is változtatná az életeteket, meg az anyagi helyzeteteket. De biztosan fontosabb az, hogy ki ölte meg Kennedyt, mint az, hogy 5 év alatt el tudd érni, hogy ne kelljen többé fizetni az áramért, a vízért az ételért, vagy a lakhatásért. Na, de sebaj ... menjetek, verjétek tovább a melleteket azon, hogy ti megmondtátok, egyedül ti tudjátok az igazat és látjátok az összefüggéseket. Hó végén meg rinyáljatok a kevés fizetés miatt ... ja, és persze mindenképpen fogjátok a kormányra, meg az elnyomó háttér hatalomra és ne vegyétek észre, hogy mindez a TI választásotok volt. Hát ... akkor kinek is kellene felébredni?

 • Dominik Véninger
  Dominik Véninger16 napja

  enek utána néztem és ez sugárzás

 • Gizella Kanizsár
  Gizella Kanizsár16 napja

  Felhönek álcázott anyahajók.

 • János
  János16 napja

  Időjárást tudunk manipulálni de a C19 ellen nincs semmi.... Érdekeeees

 • Németh László

  Németh László

  13 napja

  Covid vakcinát kifejlesztették 1 év alatt a herpeszvírust meg a mai napig nem tudják kiírtani, érdekes nem?

 • Attila Varga
  Attila Varga16 napja

  Csak annyit hogy azert nem hiszem hogy a mai techonoligaval ne lehessen kiszurni ezeket a hibakat.....nem a 60as evekben vagyunk,ugyan.megmagyarazni mindent meg lehet,ugye.

 • Máté Kozma
  Máté Kozma16 napja

  Mikor É.K. volt ez a kör anomália láttam egy tárgyat amit a haverommal nézzünk percekig ált a levegőbe és amikor le akartuk fotózni éltünk.(talán amerikai titkos vadászgép.Vagy az űrprogram egyik része amiről az akkori elnök álmodott.Vagy talán nácik🤔🤔🤔

 • János Findt
  János Findt16 napja

  Már láttam kört a radarképen. De sajnos nem lepődök meg rajta. volt 10 éve egy amerikai faszi aki foglalkozott a haarpal, mert nem hitte el hogy létezik. Csinált belőle műsort de eltünt a youtubról. A lényege hogy bebizonyította, hogy a haarp rendszerrel nem csak időjárást lehet befolyásolni, hanem az emberek kedvét is. Mivel a haarp antennák 8-10 Hz-n dolgoznak, úgy mint az emberi agy. Tesla ezért is rombolta le a saját kisérleti tornyát, mert erre rájött, és a hadsereg rá akarta tenni a kezét. Persze halála után rá is tette a tervekre a mancsát. Azóta a világban már sok ilyen antenna van. A nagy cunami sem volt véletlen 2004-ben. Nade ezen nem kell aggódni, mert ez annyira a jéghegy csúcsának a legkisebb hópihéje, hogy ha az emberiség megtudná a valós igazságot, nos... mondjuk úgy nem biztos hogy a gazdaság tovább menne ebben a formában. Viszont annak menni kell. Le kell foglalni ezt a 7 milliárd embert a földön, hogy ne unatkozzanak. Ezek a viharok világszerte, okoznak problémát a világban. Ha már a vírust nem mindenki hiszi el. :D A gazdaságnak kell a körforgás, különben megáll. Ahhoz hogy építs, előbb rombolnod kell. (vennél új autót ha nem zúzná szét a jég, vagy nem vinné el az ár?) A földön a gazdaság nagyon jól ki van találva. Annyira, hogyha kutató munkával megpróbálsz mögé nézni, nem fogod elhinni. És rád fogják majd, hogy összeesküvés elméleteket gyártasz. Ne is agyalj rajta. Én 10 évig kerestem, kutattam, és meg is találtam amit kerestem, de még szinte mindig nem tudok semmit ahhoz képest ami van a háttérben. A nyúl ürege nagyon mély. A video nagyon jó. Jó ha nem tényként mondod el a dolgokat, hanem így, vagy mint saját véleményt. Úgy nem tudnak talán belekötni és törölni. Remélem sok ilyen videót látok még tőled hasonló vagy egyéb témában. Ehhez nem tudom leírni a többi tapasztalatomat, mert nem ide vág :D

 • otto8509
  otto850916 napja

  akkor be lesz tiltva az időkép

 • Edit Huszka
  Edit Huszka16 napja

  EGYÉBKÉNT TELLJESEN EGYETÉRTEK VELED AZOKBAN AMIKET MONDASZ AZ ŐSSZEESKÜVÉSRŐL. EZ NEM CSAK ELMÉLET, HANEM IGENIS VALÓSÁG.!

 • Edit Huszka
  Edit Huszka16 napja

  A VIDEÓ KÉSZÍTŐJÉNEK : ROSSZUL TUDOD.! AZ OROSZOKNAK MÁR A 60 - AS ÉVEKBEN MEGVOLT A HARP RENDSZERÜK, UGYHOGY MI AZ HOGY FŐKÉNT AZ USA KEZÉBEN VAN A HARP.?.??

 • Gnand Gábor
  Gnand Gábor16 napja

  haarp ...

 • Horváth Milán
  Horváth Milán17 napja

  Vajon lapos körök vagy gömb alakúak?

 • Mrszigonyos1
  Mrszigonyos117 napja

  azt tudod ugye hogy régen mig nem volt ennyire szennyezett a levegő a jánoshegyről lhetett látni a pozsonyi vár ormát

 • FH csapat
  FH csapat17 napja

  Nálunk már 4 napja esik az eső

 • jdomotori
  jdomotori17 napja

  Szia, Én is láttam már többször, bennem is fel merült ez a kérdés.

 • Fulop Kurucz
  Fulop Kurucz17 napja

  Nálunk semmi eső nincs 1 éve mert amint jön egy vihar felhő azonal szét ezüst joidozák.....

 • Márti Juhász
  Márti Juhász17 napja

  Haarp?!

 • gabor hajdú
  gabor hajdú17 napja

  Az időjárás befolyásolás egy nagyon összetett, és globális dolog. Itt nem csak a haarp-ot használják.

 • Chris Bolgar
  Chris Bolgar17 napja

  Paxel, javasolnám hogy ne próbáld elmagyarázni másoknak azt, amiről f..god sincsen magadnak se. Mert olyan leszel, mint a vírusszakértővé avanzsált celebek, Majkától Csepregi Éváig.

 • Makkai Róbert
  Makkai Róbert17 napja

  Van egy érdekes felvételem ami érdekelhet, még hogy radar hiba!

 • Bukucs József
  Bukucs József17 napja

  Radar hibáról nincs szó. A radarrendszerek legkülönbözőbb fajtái közötti interferenciáról annál inkább. 2.4GHz-et használ a wifid, a kékfogad, a mikrohullámú sütőd és a legkülönbözőbb légtérellenőrző radarok is. Persze el kell olvasni a popeye-t meg a haarp-ot is, de nézzetek utána ennek is !

 • Krisztián Kádár
  Krisztián Kádár17 napja

  Ezek a felhők teljesen normálisak amelyek a troposzférában keletkeznek és egy nagyon gyakori alfaja a lentikuláris felhőknek amelynek három alfaja van: Az álló lentikuláris Az álló csökkenő lentikuláris És a leggyakoribb a forgó lentikuláris.

 • Tamás Matics
  Tamás Matics17 napja

  Az a kör alakú ezüstfehér felhő, az a zivatarfelhő tetején megjelenő, úgynevezett üllő. :)

 • Kristóf Árvai
  Kristóf Árvai17 napja

  3:10 a kör alatt közvetlenül, a forma csak számomra olyan mint egy arc?! 😲 Bocsi, nem tudtam nem leírni... 😏😶

 • JÓZSEF CSORDÁS
  JÓZSEF CSORDÁS17 napja

  A CHEMTRAIL ÉS A HAARP MÁR RÉGÓTA /KÖZTUDOTTAN/ MŰKÖDŐ IDŐJÁRÁSBEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐ.

 • JÓZSEF CSORDÁS

  JÓZSEF CSORDÁS

  15 napja

  @József Kéri Aki nem ért a lóhoz, az ........

 • József Kéri

  József Kéri

  16 napja

  Pontosan, de főleg a lapos Földön! :D

 • xanax xanax
  xanax xanax17 napja

  HAARP

 • József Nagy
  József Nagy17 napja

  Gondolom az adott radar hatósugara a kör, és valami hiba folytán kap egy impulzust, ami miatt felvillan az egész egy pillanatra. Én is láttam már ezt a jelenséget, de nem gondolnék összeesküvésre.

 • Judit Csercsik
  Judit Csercsik17 napja

  Én is fotóztam tegnap egyet és élőben érdekesen vibráló volt. Pont amikor formálódott ez a hatalmas vihar

 • Laszlo Kiss
  Laszlo Kiss17 napja

  A meterologiai radaroknak elsosorban a mobiltelefon ado-vevo tornyok zavarnak be , foleg a nagyfrekvencias mobil halozatok , pl 5G es magasabb frekvenciak. Mivel a meterologiai radarok is hasonlo tartomanyokban dolgoznak es egy rosszul beallitott mobiltorony kepes ilyen zavarokat okozni !

 • Norbert Szilvási
  Norbert Szilvási17 napja

  Akkor még tanulj barátom és ne a faszságokat terjeszd ,van már így is elég birka ebbe a témában.2:50 -nél pl mikor ezt a nagy narancssárga kört magyarázod és utána bevágsz egy képet melyen a egy "kör" alakú felhő van ami még mozgott is,az nem más mint a zivatarfelhő üllője.Az ilyen birkáktól égnek áll a hajam....

 • Vilmos Csiki
  Vilmos Csiki17 napja

  A körkörös irány

 • Aart A
  Aart A17 napja

  Időjárásfegyver működésben. Kíváncsi lennék ki működteti és milyen célból?

 • Szabó Kristof Tamás
  Szabó Kristof Tamás17 napja

  A kiköszönés alatti zenétt kérném:D

 • Rita T.

  Rita T.

  14 napja

  Gunnar Andresen. -Abendstimmung

 • Robert Petras
  Robert Petras17 napja

  Ezek szerint Te is csak magadnak magyarázod a dolgokat... Ne menjünk ebbe mélyebben bele, mert értékelem a videóidat és ahogy illendő lenne Én meghagyom mindenkinek, hogy azt gondoljon amit akar😉

 • Laszlo Balogh
  Laszlo Balogh17 napja

  A wifi nem szól át egyik szobából a másikba és egy radart nem képes megzavarni... Nos hát külföldről rendelős wifi vadász antennával ez a két szoba közti távolság akár több kilométeressé is válhat.

 • Archanfel80
  Archanfel8017 napja

  Oké akkor öntsünk tiszta vizet a konteós pohárba. Én (többek között) foglalkozom MET radarok konfigurálásával. A modern radarok mindegyikében már egy kis mini számítógép van, IP kapcsolattal, stb. Régi típusú már nem nagyon üzemel sehol, max tartalék gyanánt. Amikor ezek a radarok bekapcsolnak van egy kezdeti inicializálás, hasonló mint a mezei számítógép "bootolása". Ez egy standard önteszt ami egy pillanatig tart és ezt a "furcsa" kört generálja le az adathalmazba. Ez az ami, nincs mögöttes "titkos" kormánykísérlet stb. Az, hogy miért épp viharok és egyéb labilis légkörrel rendelkező területen fordulnak elő? Egyszerű, ilyen esetekben gyakoriak a pillanatnyi áramszünetek ami miatt a radar pont újra is indul. Szünetmentes vagy van vagy nincs, inkább nincs. Ha van is valami épp annyi, hogy egy pár perces áramszünetet kibír. Ezekre nincsenek emberek kötve lélegeztetés gyanánt szóval nem lét kérdés, hogy 24/7-ben működjenek. Mindig van átfedés és tartalékok itt ott, ha valamelyik éles leáll bekapcsolnak egy tartalékot ha nagyon muszáj. Emögött ennyi áll és nem több.

 • Ujházi Laszlo

  Ujházi Laszlo

  4 napja

  @Balaton Trainz A lényeg az, hogy nincs olyan, hogy jön egy pillanatnyi áramszünet és lekapcsol az állomás, megszakad a radarkép, meg újraindul a rendszer...de legyen igazad, 20 perces áramszünetek akkor sem túl gyakoriak.

 • Ujházi Laszlo

  Ujházi Laszlo

  4 napja

  @Balaton Trainz Jártál már ilyen állomáson? Láttad mennyi akkumulátor van ott?

 • Balaton Trainz

  Balaton Trainz

  4 napja

  ​@Ujházi Laszlo Hogy a te féligazság-poharad kitöltsem, valóban használnak szünetmentes tápegységeket, azonban azok napokig nem képesek működni. Terheléstől függ, úgy 15-20 perc körül ha tud áram nélkül üzemelni egy rendszer szünetmentessel, átlagon felülinek mondható. Nem arra szolgálnak, hogy üzemszerűen akár napokig üzemeljenek (bár ha egyetlen kis fiszfaszt kötnénk rá gyenge áramfelvétellel, akkor megállná a helyét, de nem lenne gazdaságos), hanem arra, hogy legyen idő biztonságosan, adatvesztés nélkül leállítani a rákötött rendszert. Sok dolog lehet pl szkriptelve, hogy normál áram nélkül kezdje meg a leállítást, hogy ne kézzel kelljen. Mellesleg ha otthonosan mozog benne, miért ne javíthatna ki egy tévedést?

 • Ujházi Laszlo

  Ujházi Laszlo

  8 napja

  Akkor öntsünk tiszta vizet a te konteós poharadba. Fura módon minden hasonló figyelemfelkeltő videó alatt megjelenik egy "expert", aki otthonosan mozog az adott témában és néhány okosságnak tűnő butasággal megpróbálja elterelni a kedves nézők figyelmét. "ilyen esetekben gyakoriak a pillanatnyi áramszünetek ami miatt a radar pont újra is indul" nos pont az ilyen esetek miatt és EGYÉBKÉNT ALAPBÓL IS HELYEZNEK MINDEN ILYEN GÉP ELÉ SZÜNETMENTES TÁPOT, hogy az általad említett blődliket elkerüljék. Napokig képesek áramszolgáltatás nélkül is adatot szolgáltatni és továbbítani.

 • Rek Dem

  Rek Dem

  9 napja

  @Roni Mogy miről beszélsz? Amúgy évtizedek óta nő az intelligencia szint.

 • Róbert Kovács
  Róbert Kovács17 napja

  Kb. 3 percig néztem a videót, de elég is volt, mert olyan dolgokat állít be "furcsaságnak", amik teljesen átlagos időjárási jelenségek. Először is... Semmi furcsa nincsen abban, hogy Siófokról látni lehetett a horvát zivatarokat, mivel egy zivatarfelhő teteje akár 15 km-es magasság fölé is emelkedhet. A villám fénye pedig ilyen magasságból akár több 100 km-ről látszódhat. Múltkor pl innen, SzSzB megye keleti feléből a több, mint 100-150 km-re, Romániában tomboló zivatarok villámait lehetett megfigyelni. Másodszor... A 2:55-nél megjelenő felhőnek semmi köze nincsen a kör alakú radarjelhez, az szimplán egy zivatarfelhő üllője, ami akkor jön létre, mikor eléri a felhő azt a réteget, ahonnan már nem tud feljebb hatolni, és így oldalirányban, tányérszerűen szétterül.. Update: végül végignéztem és megnyugodtam, a kezdeti "felháborodásom" alábbhagyott a videó végére. 😁

 • Bunn- Chan
  Bunn- Chan17 napja

  Én: felmegyek megnézni a radarképet. *Látok egy befelé szaggatott volalas kört* Mi a fasz :-:

 • nodnerb Yt
  nodnerb Yt17 napja

  Szia paxel! Lenne egy kis történetem ami nem rég kB 5 napja történt... Na szóval az történt hogy horgásztunk (3-an voltunk) nem volt vihar meg ilyesmi úgy hogy nem természetes dolog volt amit láttunk! KB este 10 óra magaságában egyik társam szólt hogy valamit lát a folyó melletti erdőrész felett, én felnéztem az égre és egy gömb vagy valami ahhoz hasonló alakú erős masszív fehér fénnyel haladt dél-keleti irányba! Mivel a fénye fehér volt és nem villogott ezért a repülőt, katonai gépet, helikoptert kizártuk a lehetőségből! Tudtunkal aznap este abban az irányban műhold sem járt. Gondoltam megosztom veled és a nézőkkel hátha tud valaki valami magyarázatot adni! További szép napot mindenkinek!

 • Időinfó - MetKép
  Időinfó - MetKép17 napja

  A körök radarhibák, az 5G elterjedésével egyre gyakoribbak az ilyenek. A “kör” alakú felhőzet a zivatarok üllője, általában ezek így néznek ki semmi meglepő nincs benne. A villámok éjszaka képesek 100-300km-ról is látszódni. A mostani heves esőzéseket pedig egy hidegcsepp okozza.. Mivel alig van áramlás, nedvesség pedig rengeteg, ezért tud rengeteg csapadék leesni.

 • Alex Török Official
  Alex Török Official17 napja

  Most néztem meg a radarképet és ugyanúgy ott van a balaton körül az a nagy kör!Érdekes!

 • Tamás Allaga
  Tamás Allaga17 napja

  Az elején felsorakoztatott beérkezett észlelések már eleve komolytalanná teszik a felvetést. Egy zivatarfelhőt nyáron nem, hogy Bp-Győr, de Bp-Bécs viszonylatban is lehet látni. A látott felhő pedig csak egy szabályos Cb capillatus, tonnaszámra van ilyen a meleg évszakban. A kétkedőket talán egy nyers radarképpel lehetne meggyőzni (vagy semmivel), ugyanis minden, amit a neten lát a kedves néző, már egy erősen szűrt kép, amin a szakemberek sokat dolgoznak, hogy emészthető legyen. Ha azt a sok zajt mind benne hagynák, akkor micsoda konteók születnének :)

Következő